Jou bedrijfspand op een unieke wijzen in beeld brengen, dat is wat wij doen.

Wil je jou bedrijfspand ook op een unieke manier er op zetten en potentiële klanten/kopers/huurders overtuigen. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Drone Chiefs is een full service filmbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in drone opnames. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met het vliegen van drones en hebben een achtergrond uit de filmindustrie.

Certificering

Al onze operators zijn standaard gecertificeerd met ROC-L. Dit betekent dat wij zonder vergunningsaanvraag mogen vliegen buiten de no-fly zones. 
Wij werken ook met piloten met volledige RPA-L certificaten. Op die manier kunnen wij ontheffing aanvragen voor plekken waar je met een ROC-L certificaat niet mag vliegen. Dit proces neemt meer tijd in beslag. Zo moeten we met een RPA-L vlucht een vliegplan van te voren maken en moeten wij een vergunning aanvraag doen. Vandaar dat deze vluchten ook meer kosten.

Wat kosten drone opnames?

Elke klus is anders en daarom denken wij graag mee gedurende het proces om het beste resultaat te bereiken voor de juiste prijs. Om deze prijs te bepalen, spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Hoeveel piloten zijn er nodig? Welk type drone zetten we in en welke camera’s gebruiken we? Maar ook de locatie en de duur van de opnames zijn van belang.

Voor bedrijfspanden die buiten de zo gehete No-Fly zones hanteren wij de volgende prijzen:

Fotografie pakket
(Dit pakket is inclusief nabewerking)

Drone: Mavic 2 pro
Duur opnames: 2-4 uur
Oplevering: ± 20 foto's
Kosten: € 525,-

Video pakket
(Dit is inclusief muziekrechten, edit en kleurencorrectie. En exclusief grafische elementen)

Drone: Mavic 2 pro
Duur opnames: 3-4 uur
Oplevering: 1-1,5 minuut video
Kosten: € 725,-

Combi pakket
Bij het afnemen van een foto- en videopakket ontvang je € 75,- euro korting.
Kosten: € 1175,-

Goodman logistics centre

info@dronechiefs.nl

+31637231801

Schaverijstraat 11

3534AS Utrecht