“Wat betaal je nou voor een drone video?”

Een vraag die ons vaak gesteld wordt, maar waar we geen vast antwoord op hebben.

Neem gerust contact op voor een offerte

Wij hebben een gemiddeld uurtarief van €85 euro. Elke klus is namelijk anders en daarom denken wij graag mee gedurende het proces om het beste resultaat te bereiken voor de juiste prijs. Om deze prijs te bepalen, spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Hoeveel piloten zijn er nodig? Welk type drone zetten we in en welke camera’s gebruiken we? Maar ook de locatie en de duur van de opnames zijn van belang.
Wil je graag een prijsindicatie voor jouw film?
Neem contact met ons en wij kunnen op basis van een aantal gegevens al een goede indicatie geven.

Hoeveel uur hebben we nodig voor een opname?

Dit verschilt natuurlijk per opname. Een bedrijfspand op film zetten doen we al binnen een paar uur. Maar soms zijn we voor een commercial meerdere dagen aan het vliegen om dat ene perfecte shot te krijgen. Het ligt dus ook een beetje aan wat jullie budget is voor de opnames.
Er zijn ook andere factoren van belang, denk bijvoorbeeld aan het weer. Met regen kunnen wij helaas niet vliegen, vanwege de veiligheid moeten wij dan ook landen zodra het begint te druppelen. Mocht het vooruitzicht niet goed zijn voor de geplande opnames, dan zullen wij contact opnemen om dit in goed overleg met jullie te verplaatsen.

info@dronechiefs.nl

+31637231801

Schaverijstraat 11

3534AS Utrecht