Alles volgens de meest actuele regelgeving

Wat is er nou wel en niet toegestaan? Dronen is een relatief nieuwe specialisatie, waardoor de regelgeving continue verandert en er vaak verwarring is over de regels. Maar geen zorgen. Drone chiefs is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de mogelijkheden zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan.

De juiste certificering voor de mooiste vliegroutes

Al onze operators zijn professioneel getraind en gecertificeerd in de Open categorie (A1, A2 & A3). Naast deze categorie zijn wij ook gecertificeerd in de Specific categorie. Dit betekent dat wij met grotere drones, meer risicovollere vluchten mogen uitvoeren. Drone Chiefs heeft hierdoor de zeldzame toestemming om ook in steden, no-fly zones binnen industrieel en havengebieden te vliegen.

Ben je benieuwd of jouw locatie buiten deze no fly zones valt? Bekijk hier de overzichtskaart van ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Safety first

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. In sommige gevallen betekent dit dat er meer voorbereidingswerk nodig is om de veiligheid te waarborgen. Denk aan het maken van een locatie- en risicoanalyse of een vluchtplan. Zo weten wij vooraf precies wat de mogelijke risico's zijn. Indien nodig kunnen we deze informatie doorgeven aan de lokale overheden.

Al onze drones en operators zijn overigens verzekerd voor schade aan goederen en personen. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Wel zo rustgevend als je aan een project begint!

info@dronechiefs.nl

+31637231801

Schaverijstraat 11

3534AS Utrecht