De mooiste dag van je leven, die moet er natuurlijk goed op staan!

Wij nemen op jullie speciale dag graag alles uit handen als het gaat om video en foto. Zo dat jullie en de ceremoniemeester(es) zoveel mogelijk kunnen genieten van jullie bruiloft.

Jarenlange ervaring

We hebben veel ervaring met bruiloft video’s, in Nederland, maar ook in het buitenland. Hieruit zijn samenwerkingen ontstaan met een paar award winning bruiloft fotografen uit Nederland. Door deze langdurige samenwerking zijn wij perfect op elkaar ingespeeld. Zo lopen wij niet bij elkaar in de weg en zal je bijna niet merken dat wij aanwezig zijn. Je zou ons als team kunnen inhuren, maar wij werken ook goed met andere foto/videografen.

Verschillende pakketten

Drone fotografie

Bij dit pakket zijn we 2 uur aanwezig op locatie. In deze tijd kunnen we foto’s maken met het bruidspaar, maar ook groepsfoto’s. Het leuke van drone fotografie is dat je met een groep mensen ook nog eens creatief te werk kan gaan, je zou bijvoorbeeld de groep kunnen verdelen in een vorm of letters. Om het meeste uit de foto’s te halen zijn wij ook nog een aantal uur bezig met de nabewerking. Hierbij ontvang je een selectie van ongeveer 25 foto’s.

Kosten voor dit pakket: 450,-

Drone video

Bij dit pakket zijn we 2 uur aanwezig op locatie en zullen wij het hele locatie in beeld brengen.
Uiteindelijk ontvangen jullie een video met muziek eronder van rond de 2,5 - 3,5 minuut.
Muziekrechten, edit en kleurencorrectie zitten bij de prijs inbegrepen.

Kosten voor dit pakket: 650,-

Bruiloft film

De mooiste dag van je leven op een unieke wijze in beeld brengen. Dit doen wij met verschillende tools en op verschillende wijzes. Onze drones (mits mogelijk omtrent de locatie) zetten wij in om een totaal plaatje te geven van de verschillende locaties die jullie hebben op jullie speciale dag. Voor de rest filmen wij alles met onze ‘’gewone’’ camera’s. Ook nemen wij ook licht en geluidsapparatuur mee om zo de video tot een mooi geheel te laten komen. Om er een kloppend verhaal van te maken nemen wij graag de geloftes op, zodat je als kijker helemaal word meegenomen in de video. Past dit niet bij jullie als bruidspaar? Dan vinden we vast wel een andere mooie manier om dit aan te pakken. Een bruidsvideo word uiteindelijk tussen de 5-9 minuten.

9 uur aanwezig op jullie dag
1995 euro

12 uur aanwezig op jullie dag
2395 euro

15 uur aanwezig op jullie dag
2895 euro

Bruiloft Sebastiaan & Valeria - Italië

info@dronechiefs.nl

+31637231801

Schaverijstraat 11

3534AS Utrecht