Drone Chiefs biedt een nieuw perspectief

Voor drone opnames van je bedrijfspand, woning of andere locatie ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het vliegen van drones voor makelaars, airBNB woningen, golfbanen, vakantieparken en bedrijfspanden.

Drone Chiefs

Drone Chiefs is een full service filmbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in drone opnames. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met het vliegen van drones en hebben een achtergrond in de filmindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring weten wij welke vliegroutes en drones het mooiste perspectief geven. Meedenken met het creatieve proces doen we dan ook graag. Samen komen we tot het beste resultaat. Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we de locatie, type drone en tarieven even bespreken.

Klik hier om onze video's te bekijken...

Heb je interesse in een drone opnames?

Eén van de eerste vragen die bij je op zal komen is: wat kost het nou om drone opnames te laten maken? Wij maken drone opnames vanaf € 400,-. Maar elke klus is anders en daarom denken wij graag mee gedurende het proces om het beste resultaat te bereiken voor de juiste prijs. Om deze prijs te bepalen, spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Hoeveel piloten zijn er nodig? Welk type drone zetten we in en welke camera’s gebruiken we? Maar ook de locatie en de duur van de opnames zijn van belang.
Wil je graag een prijsindicatie voor jouw film?
Neem contact met ons en wij kunnen op basis van een aantal gegevens al een goede indicatie geven.

Klik hier om meer drone foto's van ons te zien...

Drone regelgeving

Al onze operators zijn standaard gecertificeerd met ROC-L. Dit betekent dat wij zonder vergunningsaanvraag mogen vliegen buiten de no-fly zones. 
Wij werken ook met piloten met volledige RPA-L certificaten. Op die manier kunnen wij ontheffing aanvragen voor plekken waar je met een ROC-L certificaat niet mag vliegen. Dit proces neemt meer tijd in beslag. Zo moeten we met een RPA-L vlucht een vliegplan van te voren maken en moeten wij een vergunning aanvraag doen. Vandaar dat deze vluchten ook meer kosten.

info@dronechiefs.nl

+31637231801

Schaverijstraat 11

3534AS Utrecht